Sentit Comú pretén convertir els locals tancats en espais d’art

Autor: JULIÀ RODRÍGUEZ
Font: BONDIA
Publicat el: 11 de Desembre de 2015

Sentit Comú (SDP+I) per Andorra la Vella proposa que els locals que actualment estan tancats a l’avinguda Príncep Benlloch es converteixin en espais d’art. Segons va explicar el candidat a cònsol major, Delfí Roca, la idea que volen posar en marxa si guanyen les eleccions és que el Comú actuï com a mitjancer entre els propietaris dels locals i els artistes perquè aquests espais siguin “punts d’art”.

“D’aquesta manera la zona guanyaria en atractiu perquè almenys hi hauria alguna activitat en els locals tancats”, va explicar Roca.

El número 1 de la llista de Sentit Comú va visitar ahir a la tarda alguns comerciants  d’aquesta avinguda, acompanyat dels també candidats Carles Perea (4) i Laura Pérez (3), “per donar-los ànim” perquè continuïn amb la seva activitat i repartir el programa electoral.

La intenció de la candidatura és unir l’avinguda Príncep Benlloch amb l’avinguda Meritxell i el centre històric per revitalitzar aquesta zona, que és una de les més castigades per la crisi econòmica. “Si Príncep Benlloch és una avinguda l’hem de tractar com a tal i no com un carrer deixat de la mà de Déu”, va assenyalar Roca.

D’altra banda, s’aposta també per embellir aquesta zona “amb actuacions molt concretes” i vol “que les obres no s’eternitzin”.