SDP demana els criteris per saber la idoneïtat dels terrenys de l’heliport

Autor: REDACCIÓ
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 11 de Desembre de 2015

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra Víctor Naudi ha presentat una pregunta amb resposta escrita per conèixer quins han estat els criteris i la puntuació obtinguda per determinar la idoneïtat dels diferents emplaçaments pel futur heliport nacional, com també quins han estat els motius pels quals han estat rebutjats els altres vuit emplaçaments d’un llistat de 10 del total proposats.

En un comunicat de premsa, SDP considera que el plantejament en la construcció de l’heliport nacional i la seva ubicació “es troben envoltades d’importants controvèrsies en no quedar clares quines són les condicions que fan decantar-se per un indret o un altre i quins són els resultats dels informes que recomanen un emplaçament determinat”.

Aquest fet consideren que “està provocant molta preocupació entre els ciutadans que veuen que l’ombra de la construcció del possible heliport nacional pot ser a la vora de les seves cases amb tots els perjudicis que això comporta”. SDP també diu que s’han de conèixer tots els criteris i tots els emplaçaments amb la seva puntuació fins a trobar el lloc més adient i que provoqui menys problemes pels ciutadans del nostre país.

A més, la Sindicatura va admetre a tràmit parlamentari ahir el projecte de llei de designació de carreteres i gestió de la xarxa viària i va acordar una pròrroga al termini per a la presentació d’esmenes a la modificació de la Llei qualificada de la justícia.