Amic i amiga,

Et dono la benvinguda a la meva pàgina web.

Sempre he volgut que la ciutadania pogués rebre puntualment informació del meu projecte polític per a Andorra, perquè m’ajudi a fer-lo realitat.

Aquesta pàgina és així una eina més per explicar els plantejaments adreçats a fer possible la modernització i el progrés d’Andorra. Hi podràs trobar les meves intervencions, les propostes del Grup parlamentari que presideixo i els articles que es publiquen tant a la premsa andorrana com  a la internacional. També hi trobaràs la meva agenda setmanal.

Internet i les xarxes socials ens permeten impulsar la democràcia directa fent que la informació estigui disponible per a tothom, alhora que es dissemina en forma de xarxa. El seu ús ha de permetre a la ciutadania ser protagonista en la vida política, afavorint la seva implicació en un sistema més participatiu en la presa de decisions polítiques que li afecten directament.

Com veuràs en aquesta pàgina, la socialdemocràcia ofereix a la ciutadania una proposta de progrés sòlida, solvent, responsable i independent. Sense hipoteques ni submissions als poderosos.

Espero que, com a persona interessada pel present i pel futur d’Andorra, trobis aquí informació útil. Podràs saber de primera mà quines són les postures que defenso en el debat públic.

Estic convençut que, amb aquest canal de comunicació, podrem posar en comú idees i suggerències.

Jaume Bartumeu Cassany

19 d’abril del 2013