Sentit Comú d’Andorra la Vella proposa convertir els locals buits en espais d’art

Autor: M. B.
Font: ARA
Publicat el: 11 de Desembre de 2015

Sentit Comú d’Andorra la Vella ha denunciat la situació de les avingudes Santa Coloma i Príncep Benlloch perquè diu que estan “molt de cap a caiguda i si són avingudes les hem de tractar com a tal, ara són carrers deixats de la mà de Déu”.

Per aquest motiu, el cap de llista, Delfí Roca, ha proposat que els locals que hi ha buits a la zona es converteixin en un espai d’art on els artistes plàstics puguin exposar les seves obres, “d’aquesta manera el local estarà cuidat i farà que hi hagi més activitat en aquests carrers”. A més, ha assegurat que els artistes actualment demanden espais per poder exposar i s’han de ficar en una llista d’espera per disposar d’una galeria d’art.

Aquestes declaracions les ha fet aquest dijous a la tarda en el marc d’una visita als comerços de l’avinguda Príncep Benlloch per “donar ànims als pocs comerciants que queden”, i anunciar també la intenció d’unir aquesta avinguda amb Meritxell i el Centre Històric. Per portar-ho a terme ha reconegut que s’hauria d’estudiar el pla d’urbanisme i parlar amb Govern per conèixer la nova classificació de les carreteres, però l’objectiu és fer la zona més atractiva “i que les obres no s’eternitzin”.

Per altra banda, Roca s’ha mostrat molest amb les declaracions dels socialdemòcrates apel·lant al vot útil i diu que “si un no vota el que ells diuen, què passa que el seu vot és inútil?”.