Sentit Comú vol més atenció pel patrimoni

Autor: IVÁN ÁLVAREZ
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 8 de Desembre de 2015

David Pérez, candidat a cònsol major per SDP+Independents, va trobar-se amb membres de la seva llista al Pont dels Escalls per emmarcar la seva reivindicació i reclamar reclamen mes atenció pel romànic de la parròquia.

Pérez va criticar la manca d’inversió del comú sortint en les feines de preservació de patrimoni: «no es té cura pel pont. Està brut i l’accés no és el que hauria de ser».

A més, va indicar el candidat «no es fa ostentació del pont quan és un punt de referència en la història d’Andorra i nosaltres volem promocionar tot aquest romànic i preromànic que tenim i proposar una bona oferta cultural».

Pérez va explicar també que, d’altra banda, volen atorgar una nova funció a l’antic escorxador –que ara és un magatzem– i fer les reformes i canvis adients perquè esdevingui un espai multifuncional per a gent jove i gent gran.

«Tenim un projecte per remodelar l’edifici i amb una inversió moderada es podria fer una mini llar per la gent gran de la zona que no tingui la necessitat de traslladar-se al Prat del Roure».

Pérez va afegir que volien fer també «algunes sales polivalents», altres espais per acollir inquietuds de la gent jove i d’altres per poder lluir «les maquetes de la Unió Proturisme que, actualment, estan en caixes».