Sentit Comú prioritza l’atenció a la gent gran

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 7 de Desembre de 2015

La candidatura de Sentit Comú s’ha compromès a mantenir i millorar el Servei d’Atenció Domiciliària, i fomentar més habitatges socials per a la gent gran, com els que disposa actualment l’edifici del Calones. A més, la llista que encapçala Delfí Roca vol contribuir a disminuir les dificultats per a gestionar la burocràcia assistencial i comunal amb què es troba la gent gran.

En un dinar celebrat aquest cap de setmana a l’hostal Calones, els candidats van insistir en la proposta de reactivar i reubicar la Casa Pairal a la Plaça del Poble. De fet, Sentit Comú defensa que un dels seus objectius prioritaris és «la millora de l’atenció a la gent gran, promovent la seva plena integració en l’activitat social i fomentant els vincles entre els més joves i els més grans».

D’altra banda, la candidatura de Sentit Comú aposta per l’activitat esportiva i que la capital en sigui un referent. La llista reclama una millora al tartan de la pista d’atletisme de l’Estadi Comunal i també proposa afegir un parell més de carrils perquè hi hagi més espai per als atletes.

Una altra de les reclamacions que fa la candidatura de Sentit Comú és sobre les polítiques de joventut. El número 4 de la llista, Carles Perea, va dir ahir des del parc Central que les polítiques de joventut desenvolupades durant els últims anys pel comú no inclouen «cap projecte socioeducatiu».

Perea troba a faltar activitats per als joves durant els caps de setmana i quan l’espai la Central està tancat. Sentit Comú té propostes perquè la joventut estigui activa i amb un projecte educatiu i social.