Sentit Comú vol renovar les piscines i les sales d’esport per fer créixer el nombre d’usuaris

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 5 de Desembre de 2015

Una representació de la candidatura de Sentit Comú va visitar ahir les instal·lacions de les piscines comunals per posar de manifest les accions concretes que pensen dur a terme per tal de millorar-les.

La candidata a cònsol menor, Corina Pacino, va posar de manifest la necessitat de fer més inversions a les instal·lacions que van entrar en funcionament fa 25 anys i a les quals, va indicar, no s’hi han fet les millores indispensables. En particular va explicar que és del tot inajornable portar a terme una actuació tècnica, tot detallant que cal reparar les filtracions d’aigua existents, exercir més control, millorar les instal·lacions hidràuliques i revisar periòdicament l’estat del recinte edificat.

D’altra banda, Pacino també va insistir que cal renovar les sales d’esport per afavorir el creixement del nombre de socis, que està aturat des de fa tres anys. Es considera que la millora del servei, optimitzant i ampliant els recursos existents i adaptant-los a les necessitats actuals, permetrà obtenir un major nombre d’usuaris.

Des de Sentit Comú també es planteja l’ampliació i la renovació de les zones esportives situades en altres espais de la parròquia, com ara el Prat del Roure o el Prat Gran.