La direcció no dóna xifres a l’oposició, que qualifica la reunió de “presa de pèl”

Autor: M. S. C.
Font: BONDIA
Publicat el: 27 de Novembre de 2014

Els consellers de la minoria al Comú de Sant Julià de Lòria, Josep Roig (SDP) i Rossend Areny (PS), es van reunir ahir amb el director de projecte de Naturlàndia, Enric Ordóñez, i el comptable, Maanan Aouraghe, en el que va ser una trobada que van qualificar de “presa de pèl”.

En aquest sentit, l’oposició va lamentar que un cop més no se’ls va presentar cap mena de dada sobre la marxa de la societat, ni el pla de negoci, ni el pla de viabilitat per ordre expressa dels mandataris comunals. També va criticar que no hi hagués cap representant de la majoria.

Tant Areny com Roig van lamentar que els gestors parlessin només de tendències positives i van mostrar la preocupació pel fet que no coneguin el resultat que s’assolirà a finals d’any, el que “contribueix a refermar que la societat es condueix al dia a dia”, va dir el conseller d’SDP.

Areny (que va remarcar el seu malestar perquè creia en la “paraula i la bona fe” de la majoria) va anar més enllà i va exposar que aquesta era l’ocasió per demostrar els bons resultats dels quals parlen i que si no se n’han donat proves és perquè “hi ha una realitat que la majoria coneix però que fa por acceptar”.

Roig va afegir que “el discurs em recorda el de l’España va bien mentre el país s’estava estavellant”.

Al mateix temps va acusar la majoria d’opacitat i falta de transparència i va assenyalar que “és de molt covards enviar dues persones de l’equip tècnic de Naturlàndia, que no estan al consell d’administració, per donar unes explicacions que ha de donar el polític”.

A partir d’aquesta trobada, el conseller del PS va indicar que valorarà amb el comitè local del partit si impulsa alguna acció, tot i que va avisar que hi ha un abans i un després d’aquesta reunió.

Roig, de la seva banda, va avisar que continuarà en la mateixa dinàmica d’anar fins al final amb les peticions d’informació a la majoria.

De fet, ahir, la Batllia ja va acceptar a tràmit el recurs que va presentar.