Areny i Roig titllen de “presa de pèl” la reunió per Naturlandia

Autor: MERITXELL PRAT
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 27 de Novembre de 2014

Els consellers de la minoria comunal de Sant Julià de Lòria, Rossend Areny i Josep Roig, es van mostrar molt decebuts amb el resultat de la reunió que van mantenir ahir al comú i que els havia de servir per rebre informació sobre el projecte de Naturlandia.

De fet, els dos polítics van assegurar que havien sortit de la trobada “amb la sensació que ens han pres el pèl”.

El motiu? Segons van explicar perquè no se’ls va respondre a cap de les preguntes que tenien plantejades, no se’ls va fer arribar cap tipus de documentació sobre la situació econòmica de l’ecoparc temàtic i a més, perquè no hi va ser present cap membre de la majoria.

Els seus interlocutors van ser el director de projecte de Naturlandia, Enric Ordóñez i un dels comptables de Camprabassa. “No eren els nostres interlocutors, volíem que un polític ens expliqués quins són els plans per a Naturlandia”, va apuntar Areny.

“No ens han donat ni el pla de negoci ni cap pla de viabilitat”, va explicar Roig, que hi va afegir que “quan hem preguntat per la informació, la resposta que hem rebut és que ells no estaven autoritzats a facilitar-nos cap dada”. És per aquest motiu que va tornar a lamentar la falta de transparència i ho va qualificar d’“exercici de manipulació i demagògia”.

Pel que fa a les explicacions que van rebre, no van anar més enllà de “termes que ja s’han utilitzat, que la previsió de números és flexible i que hi ha ítems que no depenen de la gestió, com ara la meteorologia.

Era una manera de dir: no ho sabem ni nosaltres”, va indicar el conseller del PS, que va remarcar que “ens han demanat un altre acte de fe i ja en començo a estar cansat”.

Tot plegat, els va tornar a deixar molts dubtes oberts sobre el futur del projecte. “Ens diuen que la tendència és positiva però no ens poden confirmar que es mantingui”, va destacar Roig.

Per tot plegat, el conseller d’SDP preveu tornar a la Batllia si no se li responen les preguntes formulades, i Rossend Areny no va detallar què però va confirmar que emprendrà “alguna mesura”.