Naudi titlla de «pantomima» el «moment teatral» de Martí

Autor: C. G.
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 21 de Novembre de 2014

El president de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, ha estat el primer de l’oposició en mullar-se sobre tot el que ha envoltat a Toni Martí les darreres setmanes i sobre els seus dubtes sobre si tornar a presentar-se o no com a candidat a les eleccions generals (finalment sí).

Naudi va qualificar tot el que ha passat com una «comèdia» i una «pantomima». El que fa és «escenificar un moment teatral i no és la primera vegada», «és una estratègia per intentar cohesionar» el partit.

D’altra banda, Naudi va tancar la porta a entrar dins la plataforma que vol crear el PS per aglutinar diverses forces polítiques.

Sí que va reconèixer, però, que el seu partit ha comptat amb la presència, en algunes reunions, de l’expresidenta dels Verds, Antònia Escoda. «Ens honora que vulgui treballar amb nosaltres», va plantejar.

Naudi estava acompanyat per la consellera general, Sílvia Bonet, que va reiterar el seu desencís amb la política sanitària del Govern.

En primer lloc, perquè no s’ha avançat en aspectes que ja pràcticament estaven enllestits quan ella era ministra, com la cartera de serveis o la Història Clínica Compartida.

I en segon lloc perquè considera que la CASS «fa política sanitària» amb les seves recomanacions. Una tasca que hauria de fer el ministeri.