Comunicat de premsa relatiu a les esmenes que ha presentat Sílvia Bonet al projecte de llei de modificació de la llei qualificada d’incapacitació i d’organismes tutelars i al projecte de llei de modificació de la llei d’exercici de professions liberals

Autor:
Font:
Publicat el: 17 de Novembre de 2013

La consellera general Sílvia Bonet ha presentat esmenes al projecte de llei de modificació de la llei qualificada d’incapacitació i d’organismes tutelars i al projecte de llei de modificació de la llei d’exercici de professions liberals

La consellera general del Grup parlamentari mixt i membre de Socialdemocràcia i Progrés d’Andorra (SDP) ha presentat una esmena al projecte de llei de modificació de la Llei 15/2004 del 3 de novembre, qualificada d’incapacitació i organismes tutelars.

L’esmena presentada busca ampliar al metge o la infermera referent la legitimació, si s’escau, per a promoure una declaració judicial d’incapacitació d’una persona.

D’altra banda la consellera de SDP ha presentat sis esmenes al Projecte de llei de modificació de la Llei 6/2008 del 15 de maig, d’exercici de professions liberals i de col·legis i associacions professionals.

Les esmenes van adreçades a precisar la situació dels treballadors fronterers així com les normes de col·legiació obligatòria per a tots els professionals, encara que treballin exclusivament per compte de l’Administració pública.

També es vol rebaixar la quota anual d’inscripció en el Registre de professionals pels que siguin subjectes passius.

(S’acompanya còpia de les esmenes entrades al Registre del Consell General el 15 de novembre del 2013 amb els núm. 0922 i núm. 0923)

Andorra la Vella, 17 de novembre del 2013