SDP carrega contra el certificat energètic del Govern

Autor: ALEXANDRA BAULINA
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 19 de Febrer de 2020

Progressistes-SDP va carregar ahir contra el certificat energètic per a edificis del Govern, en una roda de premsa a la seu del partit progressista en què hi van prendre part Josep Lluís Donsión i el Marc González. González va declarar que des del partit estan a favor que s’hagin de fer iniciatives sobre el canvi climàtic però que no entenen el reglament de la qualificació energètica.

Demanen doncs que el Govern expliqui quin és el funcionament d’aquest reglament que ara mateix, va declarar el partit, entenen que «ni els notaris ni els arquitectes d’Andorra saben explicar com funciona».

D’una altra banda, Josep Lluís Donsión, també es va referir a la polèmica sobre els dies compensatoris per treballar el dia de la Constitució. Donsión va expressar que el dia de la Constitució «és un dia sagrat perquè les famílies el puguin celebrar junts», i va demanar que el Govern aclareixi si el motiu és «el turisme o el comerç».

Alhora, van recordar en aquest cas que «fa uns anys hi van haver unes crítiques pel no tancament del 14 de març i que algunes patronals no havien complert amb la obligació que tenien» amb els treballadors.