Progressistes-SDP participa a l’assemblea de ‘Nouvelle Donne’

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 18 de Novembre de 2019

El president de Progressistes-SDP, Jaume Bartumeu, va encapçalar una delegació que el passat dissabte 16 de novembre va assistir a la Journée nationale del partit polític francès d’esquerra reformista Nouvelle Donne, fundat sis anys enrere per un corrent del PS francès en desacord amb l’orientació política que agafava el seu partit.

La delegació del partit progressista va participar en una taula rodona que girava entorn de la preparació de les eleccions municipals franceses de l’any vinent. Entre d’altres, van intervenir el vicepresident de l’associació Anticor, Eric Alt, que va exposar les seves propostes per lluitar contra la corrupció, i el pensador Patrick Vivenet.

Bartumeu va aprofitar l’assemblea per mantenir una conversa amb el líder i president d’honor de Nouvelle Donne, l’eurodiputat Pierre Larrouturou, que és membre del grup parlamentari que reuneix els socialdemòcrates i progressistes del Parlament Europeu.

Tots dos van acordar una propera entrevista amb l’objectiu de comentar l’actual negociació de l’acord d’associació d’Andorra amb la Unió Europea.