Els candidats d’SDP es reuneixen amb els duaners

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 15 de Març de 2019

El candidat nacional de Progressistes- SDP, Josep Roig, i els candidats Víctor Naudi, Jaume Bartumeu i Marian Sanchiz es van reunir aquesta setmana amb els representants de Duana, Joan Pau Cuberes i Enric Montoro, i el secretari general de l’USdA, Gabriel Ubach.

Tal com van explicar en un comunicat, els representants sindicals es van queixar de la manca d’informació sobre l’acord d’associació amb la Unió Europea i com aquest afectarà la Duana.

Segons van denunciar, l’única informació que tenen és la que ha sortit a la premsa i «cap responsable del Govern de DA ha donat resposta a les inquietuds».

D’altra banda, es van mostrar preocupats per l’aplicació de la llei de la Funció Pública i per l’aprovació del seu reglament com a col·ectiu, «que està a les taules de treball des de l’any 2004 pendent d’aprovar-se».

En el mateix comunicat, els progressistes van informar que en el seu programa electoral inclouran la recuperació de «l’esperit de diàleg, consens i pluralitat que va inspirar la Taula de Treball de la Funció Pública del 2010.

Des d’SDP van assegurar que tant el partit com els duaners coincideixen en la «necessitat d’una seriosa reestructuració de l’organigrama del Servei» per disposar de més personal en la primera línia d’actuació.