SDP proposa incloure la rotonda del Punt de Trobada al pressupost

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 11 de Gener de 2019

El conseller general d’SDP, Víctor Naudi, ha presentat 14 esmenes al Projecte de llei del pressupost per a l’exercici 2019. Entre aquestes en destaca, per exemple, la que proposa dotar de partida pressupostària l’estudi i construcció d’una rotonda davant del centre comercial Punt de Trobada amb la finalitat «d’evitar les disfuncions circulatòries i d’accés dels clients i del personal i disminuir el risc d’accidents a la xarxa».

D’altra banda també es proposa augmentar la dotació de la partida plurianual per a l’acabament de la desviació de Sant Julià de Lòria. Aquesta esmena es contraposa amb la proposta del Govern de reduir la quantitat destinada a aquests treballs.

Naudi aprofita la presentació de les esmenes per deixar clara la postura contrària de la formació a l’heliport de les Tresoles, motiu pel qual voldria que s’eliminés la partida destinada a aquesta infraestructura.

En l’àmbit cultural vol més diners per a la promoció dels museus i en matèria de turisme demana destinar més diners per subvencionar l’estació de tren Andorra-l’Ospitalet. Al seu entendre calen més mitjans per facilitar el transport i la correspondència necessaris per garantir unes freqüències de viatges fins Andorra.