SDP vol informació sobre les inversions d’AndorraTelecom

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 3 de Novembre de 2017

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, va presentar ahir una demanda d’informació sobre les inversions d’Andorra Telecom en la societat espanyola Avatel-Wikiker Telecom, S. L., segons un comunicat de la formació. Naudi té «força dubtes» de l’oportunitat econòmica d’una adquisició, que tot apunta que «és una operació d’especulació».

Per aquest motiu, sol·licita una còpia de la documentació de la compra i aval l’oportunitat econòmica de l’operació, així com els acords que figurin en les actes del Consell d’Administració en relació a l’adquisició d’accions de la companyia espanyola.

Així mateix, Naudi també vol informació sobre la documentació que acrediti la composició del capital, és a dir els accionistes de la companyia així com de les companyies participades. També vol rebre la documentació sobre la ubicació geogràfica de les xarxes i clients de la companyia en què s’ha invertit.

A l’espera de rebre la documentació, la formació política es va mostrar preocupada pel fet que Andorra Telecom esmerci els fons de l’entitat pública en inversions dubtoses a l’estranger quan esdevé urgent millorar el servei prestat a empreses professionals i usuaris d’Andorra que reiteradament es planyen de les deficiències del servei de telecomunicacions.