SDP segueix dubtant de la gestió econòmica de Bonet

Autor: L. R.
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 25 d'Octubre de 2017

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) segueix tenint dubtes sobre la transparència i la regularitat de la gestió econòmica que l’exconsellera general de la formació, Sílvia Bonet, va fer dels diners públics del grup parlamentari.

Així ho va afirmar ahir el membre de l’executiva, David Pérez, juntament amb el conseller general del grup, Víctor Naudi, després d’entregar a la premsa el resultat de l’auditoria duta a terme pel tribunal de comptes que conclou que no hi ha hagut irregularitats en el finançament de la formacióEn aquest sentit, Pérez va manifestar que estan satisfets perquè el resultat de l’estudi demostra que «SDP no s’ha finançat de manera irregular, tal com alguns van dir o insinuar» i que queda clar que les «sospites» de l’actual consellera independent «no estaven fonamentades».

En la mateixa línia, l’auditoria tampoc mostra cap irregularitat per part de Bonet. Amb tot, Pérez va exposar que els dubtes sobre la manera de fer de l’exconsellera progressista no s’han esvaït i que l’informe «només mira que tots els diners estiguin justificats però no entra a estudiar els moviments estranys que va fer Bonet». Així, va remarcar Naudi, el fet que la consellera «aportés els diners que faltaven no l’excusen d’haver fet moviments irregulars».

Sobre la possibilitat de fer un pas més i portar el cas a la Fiscalia, el conseller general d’SDP va indicar que «no ho hem descartat però vistes les proves i que ara caldria fer un anàlisi retrospectiu serà la paraula d’un contra l’altre».