El bon nom d’Andorra pateix una altra sotragada

Autor: EDITORIAL
Font: BONDIA
Publicat el: 24 de Maig de 2017

Tot i els molts esforços que es fan per millorar la imatge del país, sembla que el destí està jugant una mala passada a Andorra.

Quan encara estem lluny de tancar el cas BPA i mentre anem convivint amb les sotragades del cas Pujol i els tsunamis mediàtics que revifen cada vegada que hi ha novetats de la investigació judicial sobre l’expresident de la Generalitat de Catalunya, només ens faltava la detenció de qui va ser president del Barça, Sandro Rosell, que desgraciadament també té la derivada al Principat.

De fet, ahir mateix va ser detingut a Espanya l’exconseller de Finances del Comú de Sant Julià de Lòria Joan Besolí, precisament en el marc de la mateixa operació Rimet, que investiga un delicte de blanqueig de capitals mitjançant el cobrament de comissions il·lícites pels drets audiovisuals de la selecció brasilera de futbol.

Tots sabem la repercussió mediàtica que té al país veí qualsevol informació que està relacionada amb el Barça i si, a sobre, aquesta representa la detenció d’un expresident, no ens volem ni imaginar com en sortirà de malparat el nom d’Andorra.

En aquest escenari, cal esperar que el Govern prepari una estratègia per neutralitzar l’efecte de la que ens caurà els propers dies.