SDP denuncia una política comunal “d’amiguismes i nepotismes”

Autor: S. F.
Font: ARA
Publicat el: 3 de Febrer de 2017

Andorra la Vella ha perdut la capitalitat en aspectes socials. Aquesta és la conclusió i l’alerta que Delfí Roca i Àngel Dalmau, membres del comitè local d’SDP, han volgut llançar recordant la idea de ciutat que la formació va explicar durant la campanya. Consideren que en aquest temps la majoria comunal “ha descuidat la qualitat de vida de les persones” i que l’oposició representada per Cd’I+Liberals i el PS no reaccionen davant el que qualifiquen com una degradació de la vida a la parròquia.

En aquest sentit, consideren greu el cas dels col·leccionistes que finalment s’han traslladat a Escaldes-Engordany perquè “se’ls ha menystingut i se’ls ha dit que no són dignes d’estar al pont de la Rotonda”. Una política comunal que Delfí Roca ha qualificat “d’amiguismes i nepotismes”, referint-se al procés d’adjudicació i execució de les obres a l’avinguda de Tarragona, o del menjador del Casal Calones. També atribueixen al Comú una direcció erràtica pel que fa a la promoció comercial “si volem portar més turisme portant camells, tenim un problema”.

Roca i Dalmau han anat repassant en roda de premsa la pujada de tarifes dels Serradells, dels aparcaments, de les guarderies i del preu del cànon de l’aigua, passant per la mobilitat i el forn incinerador. Sobre l’augment de les taxes, Roca ha comentat “és un atracament” mentre que pel forn incinerador demanaran a la cònsol major “que es posicioni sobre si està a favor o contra de la crema de residus”.

Preocupats per la manca d’activitat de l’oposició “no estan sent l’oposició que ens agradaria que fossin” reconeixent-se com “l’oposició exopolítica”, ja que no van obtenir representació al Comú, que no té accés a la informació del Comú però recordant els vots rebuts a les darreres eleccions comunals i anunciant una ronda de contactes amb les entitats per copsar l’opinió d’aquestes.