SDP vol explicacions del director general d’Andorra Telecom

Autor: M. F.
Font: ARA
Publicat el: 22 de Juny de 2016

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) reclama que es donin explicacions des d’Andorra Telecom sobre l’avaria del dilluns a Internet. D’aquesta manera, tant el conseller general Víctor Naudi com el secretari d’organització, Joan-Marc Miralles, han posat en relleu que “troben a faltar” que el director general de la parapública hagi sortit a donar explicacions i també creuen que ho hauria de fer el president del Consell d’Administració, el ministre Jordi Alcobé.

Des de la formació política creuen que aquesta avaria és “una mostra de l’estat en què es troba la principal parapública del país” ja que argumenten que s’ha “oblidat el nucli dur del negoci” que seria donar un bon servei als clients i, en canvi, es “disgrega en diferents projectes” com ara ‘The Cloud’. A més a més, afegeixen que el “moviment natural d’Andorra Telecom” hauria de ser descomptar de manera automàtica de la factura l’import dels dies en què hi ha hagut afectació ja que el que “no és normal” és que es donin explicacions “tard” i a més hagi de ser el client qui reclami perquè li tornin els diners. Per tot això, afegeixen “no ens ha d’estranyar quan a les enquestes és una de les pitjors valorades”. Han remarcat que comparteixen “el neguit” que han expressat altres grups parlamentaris i que presentaran preguntes al Govern.

Des d’SDP han volgut també valorar la sessió de control que es va celebrar la setmana passada i s’han mostrat sorpresos pel fet, per exemple, que des de Salut encara es treballi en la definició de la cartera de serveis, ja que creuen que hauria de ser un projecte que ja estés finalitzat. Així, han remarcat que “no podem estar constantment en fase d’estudi, ja que el país necessita respostes”. Per això, destaquen que l’Executiu actua amb “improvisació” la qual cosa es plasma, han destacat, en el fet com que ara es vulgui impulsar un nou producte turístic al riu Valira que creuen que no es compatible amb la font de colors, un projecte que fins ara el Govern de Demòcrates per Andorra defensava com a estratègic, segons constaten des d’SDP.

I, novament, han lamentat que el cap de Govern no hagi respost a la seva invitació d’un debat públic al qual el va convidar el president d’SDP, Jaume Bartumeu.