SDP creu que el país s’està quedant tecnològicament enrere per PayPal

Autor: ELOI TOST
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 25 de Maig de 2016

Socialdemocràcia i Progrés va criticar ahir que a Andorra encara no pugui operar el banc virtual PayPal i va carregar contra Govern per no haver “complert una promesa electoral”, que indicava que “l’abril del 2015 ja estaria fet”. La formació, a través del seu secretari d’organització, Joan Marc Miralles, va assegurar que “ens estem quedant enrere en iniciatives tecnològiques”.

Enaquesta línia va explicar que Google Business View, un complement de Google Maps que permet fer visites virtuals a empreses, a Andorra està molt desactualitzat. “Hi apareixen negocis que ja fa temps que han tancat, estem donant informació errònia a Google”, i va lamentar que “ningú es preocupa de donar de baixa els negocis que es tanquen”, en al·lusió a l’executiu.

“Si hem de ser smart country, que no deixin les coses a mig fer”, va indicar Miralles. D’altra banda, el dirigent d’SDP va reiterar l’oferta de debat del president de la formació, Jaume Bartumeu, al cap de Govern. “Esperem que es dignin a donar-nos resposta”,va asseverar.

En un altre ordre de coses, el conseller general del partit, Víctor Naudi, va demanar responsabilitats a l’executiu per un correu que van rebre tots els beneficiaris del retorn de l’IGI, en el qual els receptors podien veure l’adreça electrònica “de les persones i empreses” a les quals s’havia enviat l’e-mail. Naudi va qualificar la situació d’“inadmissible” i va considerar que hi ha responsabilitats polítiques en una errada que “contravé la llei de bases d’ordenament tributari”.