Bartumeu assisteix al lliurament del premi ‘Catalunya-Europa segle XXI’

Autor:
Font: ARA
Publicat el: 1 d'Abril de 2016

El president de SDP ha assistit a l’acte d’entrega del Premi “Catalunya-Europa Segle XXI” atorgat per la Fundació Catalunya Europa i que s’ha celebrat aquest dijous a Barcelona. El treball guanyador d’aquesta quarta edició del premi ha estat ‘Of Spitzenkandidaten and European Leaders: The 2014 EP Presidential Campaign in de context of the EU legitimazation process’ de Francesco Camonita.

Un cop efectuat el lliurament del premi s’ha dut a terme la taula rodona ‘El malestar democràtic: resposta europea o replegament nacional?’ en què hi han participat el president d’ESADE Center for Global Economy and Geopolitics, Javier Solana, el director gerent de la Fundación Alternativas, Carlos Carnero, i Carme Colomina, periodista del diari ARA i investigadora associada del CIDOB. El debat ha estat moderat per Antoni Castells, president del Consell Assessor de la Fundació Catalunya Europa.

Acabada la taula rodona, Jaume Bartumeu ha parlat amb Antoni Castells de la situació política andorrana i, després, ha mantingut una conversa amb Carlos Carnero de la Fundación Alternativas. El president de SDP també ha conversat amb Maria Badia, directora general de la Conselleria d’Afers Exteriors del govern català, amb la qual han convingut una futura trobada.