SDP retira les demandes judicials que havia presentat contra l’anterior majoria de Sant Julià

Autor: M. T.
Font: ARA
Publicat el: 18 de Març de 2016

Arran dels resultats de les passades eleccions comunals i el canvi de majoria al Comú de Sant Julià de Lòria, Socialdemocràcia i Progrés ha arribat a un acord amb l’actual cònsol major per retirar les dues demandes judicials que van presentar durant l’anterior mandat, una reclamant el pla de viabilitat de Naturlàndia, i l’altra per tenir accés a la justificació de certes despeses que el Tribunal de Comptes ja va considerar irregulars.

L’exconseller de la minoria i actual conseller de Cultura del Comú de Sant Julià, Josep Roig, ha explicat que donen per tancades les dues qüestions, perquè la seva condició de conseller comunal actual li permet tenir accés a la informació. Actualment la majoria comunal l’està analitzant, i “en breu s’anirà desgranant el què de tot plegat”.

Amb tot, pel que fa al pla de viabilitat de Camprabassa, Roig ha assegurat que la realitat ha demostrat “que el que ens van facilitar era el que hi havia”, és a dir, un pla datat del 2007 “totalment caducat i amb unes previsions que no es corresponen a la realitat”. El conseller ha anat més enllà hi ha indicat que “més que un pla, era un document informatiu que es va enviar als ciutadans”, per la qual cosa ha assegurat que “ens van donar gat per llebre” i que la realitat és que “es funcionava al dia sense cap pla de viabilitat”.