Bartumeu critica la «deixadesa» del Govern per la manca de pressupost

Autor: IVÁN ÁLVAREZ
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 20 de Gener de 2016

El president d’SDP, Jaume Bartumeu, va lamentar ahir la «deixadesa» del Govern pel fet de no tenir encara pressupost i que «com a molt d’hora no es tindrà fins a la primera quinzena de febrer».

Aquest fet constata, segons el lider de la formació, «la diferència dels discursos segons les conveniències polítiques» i també va aprofitar per denunciar «una situació laboral preocupant i que provoca que s’estigui perdent tres milions de massa salarial».

En aquest sentit, i qüestionat per la lectura que el ministre de Finances, Jordi Cinca, va fer al voltant dels assalariats, Bartumeu va assegurar que es tractava d’un nou «joc de mans i un exercici de màgia» del portaveu del Govern. A més va apuntar que el més important era que «s’han perdut mil llocs de treball i això no ho pot negar».

Bartumeu va accentuar que la gestió política de l’actual equip executiu és «catastròfica», tot i reconèixer que la cojuntura econòmica tampoc ajuda, i que «no es pot enganyar a la ciutadania fent rodes de premsa triomfalistes i explicar que venen més turistes i que mai havíem estat tan bé», en referència al ministre Cinca.