Sentit Comú considera que cal canviar el paviment de Vivand

Autor: M. S. C.
Font: BONDIA
Publicat el: 10 de Desembre de 2015

La candidatura de Sentit Comú (SDP+Independents) considera que el paviment de Vivand és massa fosc i que rellisca força. Per això aposta per canviar-lo. També constata que les pèrgoles que s’estan instal·lant a la plaça Coprínceps no satisfan tots els empresaris de la zona. “No és una mala idea però tal com s’està fent els rètols dels comerços queden tapats”, va assenyalar la número cinc de la candidatura per Escaldes-Engordany, Alba Álvarez.

Per altra banda, la formació també s’ha compromès a treballar per incloure més comerciants a l’associació que s’ha creat recentment, que acull un de cada tres empresaris de la zona.

Álvarez va indicar que, partint de la premissa que els comerciants que formen part de l’entitat aposten pel carrer per a vianants, el que cal saber és per què la resta no s’hi ha volgut adherir. “Cal parlar del que va bé i del que va malament”, va assenyalar la candidata. Així mateix, remarca que les enquestes que es realitzin sobre l’acceptació del projecte s’han d’estendre a tota la població de la parròquia.

Per últim, Sentit Comú proposa ampliar les accions de dinamització que es facin a Vivand fins a la placeta del Madriu, sense que això requereixi tallar el trànsit a la part alta de l’avinguda Carlemany.