Pérez (Sentit Comú): “No arrosseguem cap motxilla”

Autor: P. G.
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 27 de Novembre de 2015

La candidatura de Sentit Comú (SDP+Independents) d’Escaldes-Engordany, encapçalada per David Pérez i Corina Pacino, es va presentar ahir públicament i va reconèixer que són noms poc coneguts. Això, però, pel cap de llista és més una virtut que un desavantatge perquè “no arrosseguem cap motxilla”, va dir. Pérez va criticar la corporació actual per actuar amb “opacitat” i “immobilisme”.

El cap de la llista va dir que preveu revisar l’ordenament tributari del Comú i motivar els treballadors perquè alguns, “com els de Circulació, han estat menyspreats per la corporació” va dir.

Com a candidatura progressista, els primers números de la llista de Sentit Comú a Escaldes-Engordany van avançar ahir quines seran les línies mestres del seu programa.

La número dos, Corina Pacino, va assenyalar la prioritat que tindrà la gent gran al seu programa però també el jovent anunciant una recuperació de l’espai jove, a més de l’habilitació de zones de vetlla en una zona propera a l’hospital.

Per altra banda, Joan Carles Iscla, el número tres, va anunciar que el programa se centrarà en la dinamització del comerç fora de l’eix central “i també tractarem la qüestió de l’aigua a la parròquia”, va dir.

Alba Àlvarez, número cinc de la llista, va prometre que canviaran les bases dels concursos i procediments “perquè totes les empreses, també els emprenedors, puguin accedir als concursos dels comuns”, va assenyalar.