Una campanya en què s’han pogut diferenciar de la resta

Autor: G. C.
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 28 de Febrer de 2015

El candidat a cap de Govern d’SDP, Víctor Naudi, va valorar de forma molt positiva una campanya “intensa” durant la qual “hem pogut passar el nostre missatge i presentar el nostre projecte”. Naudi també es va felicitar perquè SDP s’ha diferenciat de la resta de formacions.

“DA s’ha dedicat a fer balanç del que no ha fet els darrers quatre anys, els liberals volen anar enrere i retrobar l’esperit preconstitucional i Junts aposta per l’esperit del 2008, el que hi havia abans de la Llei de la CASS.”

El candidat a cap de Govern va emfasitzar el fet que SDP ha defensat propostes concretes als ciutadans amb l’objectiu de recuperar la confiança, d’aconseguir el creixement econòmic i de garantir l’Estat del benestar. Naudi està segur que en aquests quinze dies de campanya “ens ha faltat temps”, però està satisfet perquè han parlat amb tots els col·lectius i amb moltes per- sones en l’àmbit individual.

“Hem donat a conèixer el nostre projecte i hem sentit els problemes i les inquietuds que té la societat”, va indicar el líder d’SDP, que hi va afegir que “les nostres propostes són les que convenen al país no tan sols per als propers quatres anys, sinó també per als pròxims vint”.

Respecte al resultat que pugui obtenir demà el partit, Naudi va reiterar que “no m’agrada fer travesses” i va mostrar-se segur que SDP “obtindrà molt bons resultats aquest diumenge”.

També va valorar la campanya Jaume Bartumeu, que tot i ser el número catorze de la llista va indicar que ha estat com qualsevol altre en l’àmbit personal i que l’única diferència ha residit en el fet que no ha participat en els debats dels candidats a cap de Govern. Pel polític, ha estat diferent perquè “la ciutadania està trista, està molt preocupada i no hi ha alegria. I això no genera gaire passió per la política”.