Naudi denuncia decisions del Govern en funcions amb fins electoralistes

Autor: GERARD DEL CASTILLO
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 26 de Febrer de 2015

El candidat d’SDP a cap de Govern, Víctor Naudi, va criticar ahir les darreres decisions preses per l’executiu en funcions que en el seu parer tenen fins electoralistes. Concretament va denunciar els dos acords de Govern tancats ahir per licitar les obres de construcció de dos centres d’atenció primària (CAP), a la Massana i a Sant Julià de Lòria, “curiosament a les parròquies on els demòcrates tenen més problemes”.

Naudi va fer aquesta crítica durant la seva intervenció en la reunió de poble que Socialdemocràcia i Progrés va dur a terme a Encamp. “Avui el Govern en funcions també ha informat que s’ha autoritzat el pagament al comú de les obres del CAP d’Encamp”, va indicar el candidat a cap de Govern, que hi va afegir que “aquestes no són maneres de fer.

Toni Martí té unes maneres de fer que no són les nostres”. El número dos de la llista territorial d’Encamp, Alain Mateu, també va criticar l’executiu taronja, en aquest cas per lamentar la manca d’interès cap als pobles d’Encamp i el Pas de la Casa.

“Ens públics com Andorra Turisme i el tren de l’obertura econòmica han passat de llarg de la parròquia”, va criticar Mateu, que hi va afegir que el que “sigui bo per a Andorra també ho ha de ser per a Encamp i el Pas de la Casa”. Davant d’una quarantena de persones, el candidat catorze de la llista nacional, Jaume Bartumeu, va defensar els beneficis de l’acord d’associació amb la Unió Europea per donar oportunitats als joves andorrans per formar-se i treballar fora del Principat.

“Els joves no són el futur, són el present”, va indicar l’excap de Govern. També va parlar d’educació la cap de llista territorial d’Encamp, Rita Sirkia, que va mostrar la preocupació perquè molts joves estiguin perdent oportunitats de formar-se per manca de recur- sos i va apostar per adaptar les beques als ingressos familiars.