Il·lusió

Autor: DELFÍ ROCA
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 5 de Gener de 2015

Que ningú et prengui la il·lusió ha estat la frase amb què la gent d’SDP t’hem felicitat el nou any que acabem d’encetar. Anteriorment, a la postal de Nadal, vam manifestar un únic desig: volem que les teves il·lusions es facin realitat. Perquè és el que ens mou a fer política bona.

Un nou any sempre arriba ple d’esperança i il·lusió per a tothom. Fem llistes de bons propòsits i ens comprometem a no caure en errors anteriors. D’alguna manera iniciar un nou any és com experimentar un gran perdó interior. Deixem de banda els errors del passat i comencem de zero amb un full en blanc que volem omplir d’encerts i felicitat. Tant de bo fos així!

A SDP, des de la política, treballem perquè això sigui possible. De fet, ho hem estat fent des de la creació de la nostra formació, ara farà dos anys. Pas a pas, seriosament i tocant de peus a terra. Disposem de comitès locals a totes les par­ròquies, a falta del dels amics de Canillo, gaudim d’un nombre de persones afiliades que permet minimitzar qualsevol eixamenament estrany, disposem d’un local al centre de la capital obert i al servei de la gent, tenim un projecte progressista que ve de lluny, un programa redactat per a les properes eleccions i les persones disposades a defensar-lo per aconseguir la teva confiança i aplicar-lo pel bé comú.

Crec que amb aquest panorama, i sense que se’ns pugui titllar d’un excés d’optimisme, a SDP podem encarar el 2015 amb il·lusió i la seguretat que dóna preparar les eleccions generals amb els deures fets. És clar que tot això sense tu no té cap sentit. Que tu puguis encarar el 2015 amb la mateixa il·lusió i seguretat que nosaltres és primordial. Com tu, som conscients que a l’amplíssima majoria governant els fets se’ls estan anant de les mans. Com tu, sabem que la situació del país és bastant dramàtica. Com tu, sabem que la reactivació econòmica anunciada just abans d’unes eleccions no s’ajusta a la realitat palpable de la desocupació, el dèficit pressupostari, l’endeutament, la davallada en el nombre d’assalariats, la situació de sectors com la construcció, l’hoteleria i el comerç, l’augment de contractació de personal de l’administració pública, la davallada del salari mitjà, el valor de les importacions o el consum real intern.

Per això seguim al peu del canó. Perquè, com tu, volem canviar la realitat social, i volem fer-ho per tu i amb tu.