SDP demana que es millori el servei de neteja del Pas

Autor: AGÈNCIES
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 8 de Novembre de 2014

Diversos membres de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) van visitar ahir a la tarda el Pas de la Casa, amb l’objectiu, tal com van assegurar, de copsar les inquietuds i els neguits dels veïns. 

El coordinador d’SDP d’Encamp, Víctor Cunill, va assegurar que el poble està “deixat de la mà de Déu” i que no es veu mai cap representant del comú, reiterant que el poble està “molt deixat i molt brut”.

En aquest sentit, va demanar millores en el servei de neteja, sobretot “ara que ve l’hivern i que és quan més es treballa”, en el grafisme dels edificis i en els serveis que donen el centre de salut i el centre esportiu, del qual considera que s’haurien d’ampliar els horaris.

Cunill també va lamentar que quan hi ha una urgència mèdica els habitants del Pas de la Casa s’hagin de desplaçar fins a Andorra la Vella.

De la seva banda, Jaume Bartumeu, durant la reunió mantinguda amb una representant de l’Associació de veïns, Antonieta Vila, va constatar que continua havent-hi problemes per aconseguir personal que accepti anar a treballar al Pas de la Casa.

També va apuntar que els veïns del poble esperen que es resolgui la qüestió de les comunicacions amb França.

Bartumeu va recordar que el mateix Copríncep Francès va dir que donaria una empenta a la finalització de l’ampliació de la carretera des d’Acs-dels-Tèrmes fins al Pas, hi va afegir que “des d’Andorra hem d’empènyer però és una qüestió que ha de resoldre França”.

En aquest sentit, va destacar que s’està treballant per acabar la variant d’Acs, “i crec que l’important és que un cop acabin aquesta obra vagin pujant”.