SDP debat accions per “tornar els comuns als ciutadans”

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 7 de Novembre de 2014

El comitè de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) de les valls del nord es va reunir ahir a la Massana per començar a treballar en accions que retornin “els comuns als ciutadans de la parròquia”.

Així ho va explicar el coordinador de la plataforma a les valls del nord, Felip Gallardo, en un comunicat en què indiquen que les accions debatudes es portaran al proper consell nacional d’SDP, previst per a final de novembre.

Els membres de la formació posen en relleu que volen “tornar els comuns als ciutadans de la parròquia, perquè les seves accions siguin el reflex de la voluntat i experiència del poble pel bé de la comunitat”.

Alguns dels temes tractats en la reunió van ser la situació de les estacions d’esquí, de les vies públiques, o les inversions previstes als pressupostos generals de l’Estat per a l’any vinent.

Així mateix, també es va donar cabuda a qüestions com el transport públic, la gestió comunal, el medi ambient i la preservació i millora de la qualitat de vida a les dues parròquies.

En un altre ordre de coses, la trobada va servir per debatre sobre l’estratègia a seguir de cara a la campanya electoral de les eleccions generals, sobre la feina que SDP podrà fer des del Consell General per afavorir la inversió pública en projectes clau per al desenvolupament sostenible de la Massana i Ordino, així com per evitar “el malbaratament de recursos públics en accions que no afavoreixin la majoria de la població”.