SDP vol «tornar els comuns als ciutadans»

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 7 de Novembre de 2014

El comitè d’SDP de les Valls del Nord es va reunir dijous a la Massana per començar a treballar en accions que retornin «els comuns als ciutadans de la parròquia».

Així ho van explicar ahir a través d’un comunicat, en què van indicar que les accions debatudes es portaran al proper Consell Nacional d’SDP, previst per a finals de novembre.

Els membres d’SDP posen en relleu que volen «tornar els comuns als ciutadans de la parròquia, perquè les seves accions siguin el reflex de la voluntat i experiència del poble pel bé de la comunitat».

Alguns dels temes tractats en el decurs de la reunió van ser la situació de les estacions d’esquí, de les vies públiques, les inversions previstes al pressupost nacional 2015, el transport públic, la gestió comunal, el medi ambient i la preservació i millora de la qualitat de vida a les dues parròquies.

D’altra banda, la trobada també va servir per debatre sobre l’estratègia a seguir de cara a la campanya electoral de les eleccions generals, sobre la feina que SDP podrà fer des del Consell General per afavorir la inversió pública en projectes clau per al desenvolupament sostenible de la Massana i Ordino, així com per evitar «el malbaratament de recursos públics en accions que no afavoreixin la majoria de la població».