Bartumeu detecta un “ensorrament” de la Justícia

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 27 de Gener de 2020

El president de Progressistes- SDP, Jaume Bartumeu, considera que el país pateix “un ensorrament de l’administració de Justícia”. Així ho va expressar en la intervenció que va fer en el consell nacional que la formació va celebrar dissabte.

Segons Bartumeu, davant d’aquesta situació crítica de la Justícia, a més dels diferents reptes que hi ha al davant, com la negociació amb Europa, la crisi ecològica o la necessitat de fer front a les desigualtats que van en augment, va apostar perquè el partit sàpiga portar “un missatge fort, coherent i que tingui credibilitat”.

Bartumeu també va aprofitar la seva intervenció per tornar-se a mostrar crític amb el Govern, de qui va dir que “cada dia es nota més la manca d’una clara orientació política”, i va tornar a respondre a les paraules del ministre portaveu Eric Jover sobre l’entrada a l’FMI.

“Ens va voler menystenir i ofendre. Li ha sobrat prepotència i li ha mancat prudència”, va etzibar, i va insistir que els fets desmenteixen els números de Jover.

Per últim, SDP també va fer balanç del 2019, celebrant la presència de consellers progressistes en dos comuns, i fixant l’objectiu de consolidar la proposta política durant el 2020.