SDP es referma en els acords «transversals» per les eleccions

Autor: ADRIÀ ESTEBAN
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 15 de Novembre de 2019

El president d’SDP, Jaume Bartumeu, va comparèixer ahir en roda de premsa per refermar-se que els acords «transversals» que ha assolit la formació progressista a Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Encamp i Ordino «no tenen incidència en la política nacional».

«Refermem que ens mantenim en l’oposicó nacional al govern liberal-conservador», del qual no comparteix «la deficient situació» en la negociació sobre l’acord d’associació com tampoc en la presentació d’un projecte de pressupost «que no correspon amb les necessitats d’aquest país».

En aquest sentit, Bartumeu va apel·lar a l’esperit de Laurèdia en Comú, plataforma de la qual va recordar que van compartir quatre anys de mandat amb consellers demòcrates, com a font d’inspiració per a les quatre candidatures on tindrà representació SDP.

la candidata número cinc per Andorra la Vella, Meritxell Pujol, va assegurar que des d’SDP s’està posant èmfasi en la vessant social per tal que pugui veure’s reflectit en el programa electoral de la coalició on també hi seran presents DA i L’A. De fet, Pujol va admetre que l’agradaria veure’s amb la conselleria de Socials «si es pot escollir».

Respecte al projecte del telefèric del pic de Carroi, Bartumeu va dir que «no hem canviat d’opinió» i va afirmar que «defensarem una posició d’estudi per avaluar les incidències».