Roig vol que la gent voti demà i que no caigui en el vot útil

Autor: A. SANLLEHY
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 6 d'Abril de 2019

El cap de llista de la formació socialdemòcrata, Josep Roig, va afirmar que explicar el seu programa en lloc de caure en picabaralles és la millor recepta per lluitar en contra “del vot útil”. Així ho va afirmar en el balanç dels quinze dies de campanya electoral que van finalitzar ahir.

“Mentre uns hem estat pendents d’explicar el programa i el model de país que proposem, altres han polaritzat la política, defensant el bipartidisme, i això ha de servir perquè la gent no es deixi influenciar per allò que algú reclama, que és el vot útil”. El polític lauredià no va voler parlar de joc brut però sí que va acusar els Demòcrates “d’instrumentalitzar” el govern en funcions i la CASS per treure’n un benefici electoral que espera que no aconsegueixi.

“S’ha instrumentalitzat en excés la CASS, donant resultats a favor de les polítiques del govern sortint, i ara també el govern en funcions. Penso que no les tenen totes i juguen al límit per intentar esgarrapar uns vots per aconseguir una majoria que no està clar que confirmin”, va dir.

Quant a resultats, SDP no es planteja un nombre de consellers sinó que manté la confiança a “incidir en el futur del país des de dins de les institucions”, per això, va demanar a la ciutadania que voti demà, malgrat la temptació de quedar-se a casa. “ Votar és un dret que s’ha d’exercir, però he vist molta gent desconnectada de la política, segurament perquè no han vist una resposta als seus problemes.

L’abstenció mai és bona, però perquè canviïn les coses, s’ha de votar”. Roig es va mostrar satisfet per la feina feta “i hem palpat bones sensacions cap a nosaltres, ara falta que es plasmin demà”.