SDP no presentarà esmenes al projecte de reforma de la Funció Pública

Autor: ENRIC REVUELTA
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 9 de Maig de 2018

SDP no presentarà esmenes al projecte de reforma de la Funció Pública. El president del partit, Jaume Bartumeu, va justificar ahir aquesta decisió perquè creuen que la concepció del text és “equivocada”.

“Nosaltres entenem que de marge n’hi ha ben poc”, va dir l’excap de Govern, que va acusar DA de fer “mercadeix en clau estrictament electoralista” a través de l’entrada d’esmenes per canviar alguns punts presentats pel Govern.

“El que no farem és d’alguna manera sacrificar els dies i les hores del nostre portaveu al Consell per intentar introduir tot aquest document amb una llei de concepte de concepció equivocada”, va etzibar el president d’SDP, que també va tenir retrets per a l’actual executiu i el va acusar d’actuar “amb cert cinisme” davant de l’oposició.

Tant el president d’SDP com el conseller de cultura comú de Sant Julià de Lòria, Josep Roig, van instar el Govern a recuperar els 33 acords que van ser signats amb els funcionaris per part de l’executiu de Bartumeu el 2010. “No estem fent una oposició del no, sinó que proposem un treball que va ser llarg i que encara pot servir per reformar la Funció Pública”, va dir Bartumeu.

“Discrepàncies” a Sant Julià
Josep Roig va admetre les discrepàncies que han tingut Meritxell Teruel, Paqui Barbero i Pere Pràxedes per no formar part de la junta de govern i que les han manifestat “públicament”. Tot i això, no es va mostrar ni d’acord ni en desacord perquè no hi participin.