El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, ha presentat una demanda d’informació perquè el Govern faciliti còpia de la documentació relativa a l’adjudicació a l’empresa Montre, SL de la concessió d’un servei de bicicleta elèctrica compartida, segons va informar ahir la formació en un comunicat.

Naudi, que en la motivació de la demanda assegura que aquesta adjudicació “obre diverses incògnites quant a la pulcritud del procediment emprat i ha estat objecte d’un recurs”, vol rebre i analitzar la documentació aportada en les ofertes presentades per les empreses que van participar a l’edicte de data de 14 de juny del 2017.

Concretament, el conseller general de SDP demana còpia del plec de bases del concurs i de la documentació complementària a què es referia un apartat del mateix edicte, així com una còpia de la documentació aportada per les empreses que es van presentar en les seves ofertes, i de la que acompanya el procés d’obertura de plecs i el procés de contractació provisional.

El parlamentari sol·licita també una còpia de les constàncies en acta presentades, en el cas que hi haguessin estat, en l’acte d’obertura de plecs, de tota la documentació relativa al procés d’adjudicació definitiva, així com aquella que sigui acreditativa del procés de selecció.

També vol còpia de la documentació aportada pel participant en el procés que ha interposat el recurs, així com una còpia de la resolució adoptada pel Govern en la seva resposta.

D’altra banda, Sindicatura va acordar ahir, a petició del grup parlamentari liberal i dels consellers generals d’UL-Independents de la Massana i del PS, prorrogar el termini per a la presentació d’esmenes a les tres proposicions de llei laborals. El nou termini finalitzarà el 6 d’abril vinent.

Comparteix :
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Email
  • Print