EL PERIÒDIC D'ANDORRA - 10 OCT., 2017

SDP pregunta per les places de col·laborador educatiu
El portaveu d’SDP al Consell General, Víctor Naudi, ha presentat una bateria de preguntes al Govern per conèixer el procediment d’atribució de deu places vacants en el lloc de treball de col·laborador educatiu.

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va publicar el passat 22 de febrer un edicte per a cobrir deu places vacants de col·laborador educatiu amb adscripció al departament d’Escola Andorrana i de Formació Andorrana, però l’edicte no diferenciava quantes places eren per a l’Escola Andorrana i quantes per a Formació Andorrana. Diferents persones vinculades a la tramitació d’aquella convocatòria s’han queixat, i SDP vol saber quantes places –i on– s’han adjudicat.

Naudi també pregunta quines són les condicions laborals de les persones assignades a l’Escola Andorrana o a Formació Andorrana a partir d’aquell edicte. El conseller també vol saber si es preveu per al curs que acaba de començar una nova contractació de places de col·laborador educatiu, quantes i en quins departaments.

Comparteix :
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Email
  • Print