BONDIA - 10 OCT., 2017 - REDACCIÓ

SDP pregunta per les places de col·laborador educatiu

El portaveu d’SDP al Consell General, Víctor Naudi, ha presentat una bateria de preguntes al Govern per esbrinar el procediment d’atribució de deu places vacants en el lloc de treball de col·laborador educatiu.

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior va publicar al febrer un edicte per cobrir deu places vacants de col·laborador educatiu amb adscripció al departament d’Escola Andorrana i de Formació Andorrana, però sense diferenciar quantes per a cada cas.

Ateses les queixes rebudes de diferents persones vinculades a la tramitació d’aquella convocatòria, SDP vol saber quantes places –i on– s’han adjudicat. Naudi també pregunta quines són les condicions laborals de les persones assignades a l’Escola Andorrana o a Formació Andorrana a partir d’aquell edicte.

Comparteix :
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIn
  • Reddit
  • Email
  • Print