Naudi demana per les xarxes de protecció instal·lades a Pal

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 19 de Setembre de 2017

El conseller general d’SDP, Víctor Naudi, ha sol·licitat al Govern la documentació necessària per poder fer el seguiment de les actuacions dutes a terme en relació amb els treballs de condicionament i implantació de barreres dinàmiques de protecció de caiguda de blocs rocosos i en la canalització del riu que es realitzen a la zona coneguda com a Prats de Rei, al poble de Pal.

Amb la demanda, Naudi vol donar resposta a “l’alarma i  la preocupació social dels veïns de la zona i part de la població del país” davant els treballs derivats del condicionament i construcció d’una urbanització situada al solà del poble de Pal, que provoquen un descontentament general.

Per això demana ara al Govern que li trameti còpia dels informes previs a l’atorgament de les llicències, favorables o no, dels ministeris d’Ordenament Territorial i Urbanisme, del ministeri encarregat de la Cultura i del ministeri encarregat del Medi Ambient, i, també, còpia de tots els informes complementaris adreçats al Comú de la Massana i al Quart de Pal.

Naudi també ha demanat còpia dels informes tècnics emesos per la Comissió Tècnica d’Urbanisme sobre aquests projectes i de la documentació tècnica aportada per la part promotora dels treballs. A l’últim, des d’SDP també s’ha demanat còpia de la titularitat de la propietat on s’emplacen les proteccions.