SDP acusa el comú de posar en risc el patrimoni públic

Autor: REDACCIÓ
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 27 de Juliol de 2017

El comitè parroquial de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) acusa la majoria comunal de ser “una amenaça pel patrimoni públic de la parròquia”. “Les decisions del comú d’Andorra la Vella són les típiques de la mentalitat neoliberal.

Es tracta de desplaçar ingents quantitats de patrimoni públic cap a butxaques privades amigues, sigui en forma de privatitzacions de serveis, que continuem pagant entre tots, o sense posar-se guants, venent directament el patrimoni immobiliari o els terrenys comunals”, denuncien.

SDP carrega contra la privatització del servei d’escombraries i entenen que les deficiències denunciades pels veïns constatarien que “de ben segur es van equivocar privatitzant la recollida”. De la mateixa manera, es queixen del tancament de l’alberg de la Comella quan consideren que “era una instal·lació que complementava perfectament l’oferta turística” de la capital.

De fet, entenen que seria una bona ubicació per al casino i, si més no, millor que el Centre de congressos. En aquest sentit, també lamenten que es perdi un espai de promoció de la cohesió ciutadana perquè “s’estima més privatitzar les sales per fomentar el joc i les màquines escurabutxaques”.

També es refereixen als terrenys del Ribaló i denuncien que “ja rumien com vendre’l i, segurament, a qui vendre’l” i van més enllà afirmant que “podem apostar que si els permetem que ho facin [vendre], serà per unes condicions immillorables pels compradors”.

La formació assevera que defensa “el patrimoni públic perquè és l’únic que tenen el que no tenen patrimoni. I som la majoria de la ciutadania”.