Bartumeu participa en un fòrum sobre l’impost de societats a la UE

Autor:
Font: ARA
Publicat el: 11 de Maig de 2017

El president d’SDP, Jaume Bartumeu, ha assistit aquest dimecres al matí a Barcelona al fòrum fiscal ‘La armonización del impuesto de sociedades en la UE’, organitzat per l’Institut d’Economia de Barcelona (Universitat de Barcelona) i la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, que presideix Miquel Roca Junyent, segons informa la formació en un comunicat.

La directora general de Tributs de la Generalitat de Catalunya, Marta Espasa, i Miquel Roca han fet els parlament inaugurals.

En la introducció del fòrum han intervingut els professors José María Duran i Alejandro Esteller, de l’Institut Economia de la Universitat de Barcelona.

Posteriorment hi ha hagut una taula rodona amb intervenció de diferents especialistes i d’Eduardo Sanz Gadea, representant de l’agència estatal d’Administració Tributària.

La participació del president d’SDP en aquest fòrum, segons el partit, ha servit per confirmar el convenciment que Andorra ha d’adoptar unes polítiques de embrancament positiu amb la Unió Europea perquè, altrament, el país es podria trobar bandejat i aïllat.