SDP demana informació del transport d’helicòpter

Autor:
Font: EL PERIÒDIC D'ANDORRA
Publicat el: 26 de Juliol de 2016

La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Sílvia Bonet, va presentar ahir una demanda d’informació –d’acord amb el que estableix l’article 5 del Reglament del Consell General– per a rebre documentació del contracte de serveis de transport d’helicòpter destinats al Govern i empreses parapúbliques.

En dita demanda, Bonet requereix informació en relació al contracte que es vol obtenir, demanant una còpia de tots els documents que tractin la dotació de personal i material aportat i subministrat per part dels organismes públics o parapúblics per donar suport al servei de transport de l’helicòpter contractat amb una empresa privada. SDP denota que està «preocupat» pel constant degoteig de privatitzacions més o menys dissimulades de serveis públics essencials.

Aquesta sol·licitud d’informació de la consellera general s’adreça així a obtenir l’evidència documental d’aquesta contractació d’examen de la qual «permetrà a ben segur el seu posterior comentari públic en el marc de l’activitat de control de l’acció del Govern que pertoca als consellers generals», segons es detalla en la demanda interposada per SDP.

La demanda se suma la interposada divendres pel mateix partit sobre l’adquisició d’unes ulleres de visió nocturna per part del SAAS i amb un cost de 127.942 euros.