SDP demana conèixer els reemborsaments que ha cobert la CASS

Autor:
Font: ARA
Publicat el: 19 de Juliol de 2016

La consellera general d’SDP, Sílvia Bonet, ha formulat sis preguntes al Govern per conèixer la despesa sanitària que ha cobert la CASS segons les diferents especialitats.

Bonet ha analitzat la liquidació pressupostària del primer trimestre de l’any de la CASS, i segons han informat els progressistes en un comunicat, presenta unes xifres globals de despesa en els capítols de Consulta d’Atenció Primària i d’Auxiliars mèdics que no reflecteixen de forma clara la despesa que efectuen els diferents grups de professionals.

És per això que Bonet creu que si convé fer un sistema més sostenible cal conèixer les dades de despesa per professionals.

Així doncs, les diferents preguntes presentades per la consellera general d’SDP demanen per la despesa que es genera a la CASS pels Centres d’Atenció Primària, per les consultes ambulatòries dels especialistes en l’entorn de l’Hospital, les consultes dels metges generalistes, les consultes dels metges especialistes que visiten fora de l’Hospital, les consultes dels especialistes segons les diferents especialitats, i la despesa que generen els auxiliars mèdics segons les diferents especialitats.