SDP demana que es dugui a terme la reforma sanitària

Autor: ELOI TOST
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 20 d'Abril de 2016

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) va demanar ahir que el Govern “faci les reformes estructurals que li calen al país” o en cas contrari “ens abocaran a la ruïna”, amb referència a la reforma sanitària. Així ho van expressar el conseller general Víctor Naudi i el secretari d’organització del partit, Joan Marc Miralles.

Miralles va qualificar la situació política actual del país de “tensa i greu”, i va acusar el cap de Govern, Toni Martí, de “crispar en lloc de treballar amb l’oposició”.

“Fa cinc anys ja hi havia grans reptes, com la reforma sanitària. En aquest temps no només ha disminuït la despesa, sinó que ha augmentat a nivells altament preocupants”, va apuntar. En aquest sentit, va instar el Govern a “posar-se a treballar”. “Andorra té uns recursos limitats i si no es fa res anem directament al precipici”, va assegurar el secretari d’organització d’SDP.

Des de la formació van “estendre la mà” a l’executiu per tal de tirar endavant aquesta reforma. “Estem a temps d’actuar però s’ha de fer amb consens. Si ho fan unilateralment segur que fracassaran”, a la vegada que va recordar que “sempre hem estat presents amb sentit d’Estat, amb tot el que calia, com en el pacte d’Estat, però encara estem esperant en la majoria de temes”, va insistir Miralles.

Per la seva banda, Víctor Naudi va incidir en el fet que “l’economia no rebrota”, i va fer esment a la vinculació del ministre de Finances, Jordi Cinca, afirmant que “el país no pot estar empantanegat per temes secundaris”.