Sentit Comú no cobrarà els Serradells a la Fadea

Autor: REDACCIÓ
Font: BONDIA
Publicat el: 1 de Desembre de 2015

Els candidats de Sentit Comú (SDP+Independents) a Andorra la Vella van continuar ahir amb les reunions amb diferents entitats. Així, el número dos de la formació, Àngel Dalmau, va mantenir una reunió amb representants de la Federació Andorrana d’Esports Adaptats (Fadea). Des de la Fadea li van fer arribar el fet que el Comú d’Andorra la Vella cobra a alguns dels usuaris una quota per fer servir el centre esportiu dels Serradells.

En declaracions a Andorra Televisió, Dalmau va posar en relleu que si ells arriben al Comú no cobraran a aquestes persones usuàries de les instal·lacions esportives per fer-ne ús, ja que va recordar que l’import anual ascendeix a uns mil euros, i a més a més la capital és l’única que cobra als membres de la Fadea.

El número 1 de Sentit Comú a la capital, Delfí Roca, per la seva banda, es va reunir amb membres de la colla castellera per escoltar les seves necessitats.

Avui, els representants de la candidatura socialdemòcrata compartiran una estona amb els padrins de la casa Quim de Dolsa de Santa Coloma i posteriorment aniran a La Central, ja que avui s’hi commemora el Dia mundial de la sida amb una activitat en què prendran part els joves.