Sentit Comú vol aportar frescor davant l’opacitat

Autor: M. S. C.
Font: BONDIA
Publicat el: 27 de Novembre de 2015

Aportar frescor a la política comunal davant l’opacitat i l’immobilisme d’aquest mandat. És l’objectiu amb què concorrerà a les eleccions Sentit Comú (SDP+Independents) a Escaldes-Engordany. Pel número u, David Pérez, el fet d’encapçalar una llista amb cares poc conegudes és un avantatge perquè “ets dinàmic, tens idees noves, sense llasts de mandats anteriors ni compromisos adquirits”. “Nosaltres no arrosseguem cap motxilla. Estem lliures de càrregues”, va dir. 

Pérez va avançar alguns dels aspectes del programa acompanyat d’altres candidats, persones amb una forta qualitat humana i sensibilitat, va assenyalar.

Destaca l’aposta per aconseguir la gestió pública i directa de l’aigua potable i mantenir el tancament de Vivand escoltant les parts implicades, reorganitzant la circulació al centre i millorant la senyalització.

El cap de llista va remarcar la manca d’informació al voltant d’aquest projecte, ja que no s’ha obtingut cap retorn de la seva implantació. A més lamenten que l’esforç en l’àmbit comercial s’hagi centrat massa en l’eix central i per això proposen dinamitzar altres zones.

També es planteja crear la conselleria d’igualtat, integrada en una d’existent per no incrementar despeses, i prioritzar el servei de proximitat a través de la coordinació de diferents àrees i la millora del clima laboral dels treballadors (als quals la majoria actual ha menystingut, va dir Pérez) per oferir una atenció més òptima a la ciutadania.

Sentit Comú també proposa revitalitzar l’espai jovent, habilitar una sala de vetlla a prop de l’hospital, difondre la situació financera del Comú i revisar els procediments dels concursos.