Sentit Comú vol crear un consell per a la Igualtat

Autor: P. G.
Font: MÉS ANDORRA
Publicat el: 26 de Novembre de 2015

La responsabilitat de governar un comú és pel grup Sentit Comú, que engloba SDP i independents, a la capital, “un contracte per la ciutadania”. Els candidats d’aquesta força que es defineix com a progressista volen centrar la campanya en una “democràcia participativa” al si de la corporació i avancen que si el seu cap de llista, Delfí Roca, és cònsol deixaran participar l’oposició en tots els òrgans del govern.

Malgrat deixar els aspectes concrets del programa electoral per a l’inici de campanya, com també marca la llei, Sentit Comú ja va donar unes pinzellades dels que seran els seus eixos principals per reclamar el vot.

Un seria la creació d’un consell d’igualtat que seria impulsat pel número quatre, Carles Perea, que va dir que les polítiques d’igualtat han de ser “un pla transversal amb diferents conselleries”. Perea a més va dir que la ciutadania necessita uns serveis socials més forts i va anunciar un reforçament de l’atenció domiciliària.

“Promoure un turisme esportiu” va ser el que va avançar el número dos, Àngel Dalmau, que va remarcar que cal donar més visibilitat al patrimoni de la capital, com el pont de la Margineda, l’església de Santa Coloma i la de Sant Vicent d’Enclar. Però també la promoció de les places de la parròquia amb celebració d’activitats, com va explicar Laura Pérez, la número tres.

Ahir es va presentar la llista de la candidatura de Sentit Comú a la capital com una alternativa que “ha parlat i negociat amb totes les forces polítiques”, va dir Roca.