Per al Jordi

Autor: JOAN-MARC MIRALLES
Font: ARA.AD
Publicat el: 1 d'Octubre de 2015

Aquesta setmana a SDP hem perdut un militant, un company i un amic. En Jordi estava malalt de feia temps, però això no li havia impedit implicar-se des de l’inici en el nostre projecte, en el seu projecte.

Al Jordi li agradava la política, sempre que podia venia als consells nacionals, al comitè local d’Andorra la Vella o a les activitats que organitzàvem, sempre amb el somriure, preparat per aportar el seu gra de sorra, preparat per implicar-se en tot el que calia. Va participar en les eleccions generals i fins fa poc també havia participat en la preparació de les comunals, amb la il·lusió de sempre, indestructible.

En uns moments en què és complicat trobar persones que vulguin implicar-se en un partit, a fer política, l’exemple del Jordi ens ha de donar ànims i coratge per fer realitat els ideals que ens mouen, treballar per les persones, donar solucions als petits i grans problemes que ens afecten a tots com a societat.

En Jordi ho feia sabent que segurament ell no veuria els resultats de la seva feina, però amb el convenciment que el que aportava permetria construir un barri millor, una parròquia millor, un país millor o un món millor. No li importava tant a quin nivell, sinó que al final tingués una incidència real, granet a granet, pas a pas.

Ara que s’acosten les eleccions comunals, trobarem a faltar el seu coneixement del comú i de la parròquia. Trobarem a faltar el seu altruisme i la seva preocupació pels més desafavorits i els més necessitats. Trobarem a faltar la seva visió lúcida i les seves ganes d’ajudar.

Quan la imatge dels partits polítics i de les persones que es dediquen a la política està molt malmesa, només calia mirar cap al Jordi per adonar-se que fer política no és pensar en un mateix sinó en els altres, no és buscar el benefici propi sinó beneficiar tothom.

Ens toca a tots nosaltres, els seus companys de partit, seguir amb la feina, seguir amb l’exemple. La flama que portava el Jordi no es pot apagar.

Esperem que d’altres com el Jordi se sumin al projecte, se sumin a la política i ens ajudin a fer del nostre món, del nostre país, de la nostra parròquia, del nostre barri, un lloc millor per a i amb totes les ciutadanes i els ciutadans.

No serà fàcil, però no li podem fallar perquè ell no ens va fallar mai.

Pel Jordi seguirem fent política, com a SDP l’entenem, com ell l’entenia.