SDP veu amb bons ulls que es creïn conselleries d’igualtat en l’àmbit comunal

Autor:
Font: DIARI D'ANDORRA
Publicat el: 9 de Juliol de 2015

SDP va reunir-se ahir amb l’associació Som Com Som per recollir les inquietuds de l’entitat amb vista a les eleccions comunals.
L’associació està mantenint trobades amb totes les formacions polítiques per obtenir el compromís d’inclouren al programa la creació de conselleries comunals d’igualtat.

La idea “ha estat ben rebuda”, segons va destacar el secretari d’organització d’SDP, Joan-Marc Miralles, que hi va afegir que la proposta “serà debatuda dissabte al consell nacional, per valorar si s’inclourà en el nostre programa”, tot recordant que si bé el partit no concorrerà a les eleccions com a tal, sí que impulsarà plataformes que presentin candidatures.

Miralles va indicar que les polítiques en matèria d’igualtat que s’apliquin als comuns “han de derivar-se de la llei que sorgeixi del Consell General” durant aquesta legislatura, i va advocar perquè la legislació,
“tot i ser d’àmbit nacional, tingui un desplegament local”.

D’altra banda, la consellera general Sílvia Bonet va presentar una demanda d’informació, perquè el Govern li faciliti la còpia de l’informe elaborat per l’auditora PwC en relació al Pla estratègic d’AndorraTelecom.

La consellera també va presentar dues preguntes en relació a aquest afer.